Manželka, která utekla - Stimson, Tess (Domino, 2012)
Kate Forrestová má pocit, jako by byla neviditelná. Svého manžela Neda má opravdu ráda, ale on si snad ani neuvědomuje, že je živá. Z roztomilých dětí vyrostli hádaví puberťáci, kteří ji většinu času ignorují. Práce, která pro ni kdysi tolik znamenala, je už pouze zdrojem stresu. A matka? Ta nesundává telefon z ucha, jen aby mohla vznášet další a další požadavky. Jak se Kate přibližuje ke svým čtyřicátým narozeninám, sílí v ní pocit, že buď něco od základu změní - anebo se zblázní.A k bláznovství má už očividně blízko, protože jednoho rána v náhlému popudu nevysedne z taxíku v centru Londýna, kde pracuje, ale dojede až na letiště. A když si v letištní hale vzpomene na svou dávnou kamarádku, která nyní žije v ?ímě, rozhodne se vyrazit za ní. Ano, vypláče se Julii na rameno a třeba při tom najde způsob, jak začít nový život! Poprvé po dlouhých letech nemá žádné povinnosti, neleží na ní žádná odpovědnost, a tak se s chutí ponoří do sladkého života v ?ímě. Nic si neodříká: svůdné oblečení, dobré jídlo a víno, ani novou lásku, kterou tolik chtěla považovat za pouhý prázdninový flirt. Je zkrátka šťastná. Opojný pocit jí vydrží pouze do chvíle, kdy dostane zprávu, že se její syn ocitl ve vážném nebezpečí. Kate je bez varování postavena před nelehkou volbu mezi minulým a současným životem. Najednou si není tak jistá, jestli se jí skutečně podařilo utéct před vším, co ji tak nesnesitelně tížilo. Neví ale ani, jestli by ještě dokázala opustit to, co má teď. Kate neví - ale rozhodnout se musí