Stíny minulosti - Quick, Amanda, 1948- (Baronetka, 2015)
Katy Wadeová se po desetiletí práce pro impérium vysoce postavené rodiny Gilchristových rozhodne založit si vlastní podnik. Před odchodem však musí vyřešit poslední problém..