Pátá žena - Mankell, Henning, 1948- (Krimi román Host, 2015)
Komisař Wallander stojí proti vrahovi, s jakým se ještě nesetkal. Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Zprávy o této nevysvětlitelné tragédii mají o několik měsíců později ve Švédsku krvavé pokračování