Se zatajeným dechem - Mac Kinley, Tamara, 1948- (Klokan, 2015)
Po manželově smrti se Becky vrací do rodného města, aby zde našla ztracenou rovnováhu. Jenže když se v její blízkosti objeví záhadný cizinec, nalezený klid je zase pryč. Ani městečko Morgan's Reach není tak idylické. Krev je tu hustší než voda a na staré křivdy se nezapomíná..