Manželovo tajemství : někdy je lepší nevědět- - Moriarty, Liane, 1966- (Ikar : Euromedia Group, 2014)
Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý.Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si také, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství - něco s potenciálem zničit nejen život, který jste společně vybudovali, ale i životy druhých.. Představte si tedy, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije... Otevřete ho? Cecilia Fitzpatricková má všechno, co by si člověk mohl přát; je úspěšná v práci, oblíbená mezi lidmi a především má tři krásné dcery a spokojené manželství. Její život je řádný a neposkvrněný jako její domov. Dopis jejího manžela, který měl být objeven až po jeho smrti, ale všechno změní...