Magický dračí kámen / translation Jan Hlavička - Meister, Marion, 1974- (Vašut, 2007)
V dračinci se začala náhle šířit podivná dračí nákaza. Přivolali lékaře, a ten zjistil, že příčinou nemoci je nebezpečný virus. Yu má však zamotanou hlavu nejen kvůli nemoci ohrožující draky, ale také kvůli tajemnému cizinci, který se najednou v dračinci objevil - a nic by zato nedala, že má s dračí nemocí něco společného! Samozřejmě se rozhodne přijít na kloub tomu, co je cizinec vlastně zač. A samozřejmě Lilja s Rosabellou si to nemůžou nechat ujít! Jenže právě, když se jim zdá, že mají řešení na dosah, padnou do nebezpečné léčky...