Navěky. - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2015)
Jude Deveraux se vrací na úchvatný slunný ostrov v knize Navěky, druhém románu trilogie Nevěsty z Nantucketu. Svatba Alix Madsenové a Jareda Montgomeryho je velkolepou událostí konající se v elegantní malé kapličce v lese, následovaná večeří a tancem v měsíčním svitu. Zatímco se většina hostů věnuje šťastnému páru, Jaredův bratránek Graydon nemůže odtrhnout oči od jedné z družiček, Toby Wyndamové. Neohromuje ho jen její tichá krása nebo způsob, jak ho dokáže rozesmát. Toby má neuvěřitelnou schopnost rozeznat Graydona od jeho identického dvojčete Roryho.