Temnější odstíny Švédska - Holmberg, John-Henri, 1949-; Haidarová, Azita (Host, 2014)
Temnější odstíny Švédska osvětlují tuto okouzlující zemi a její obyvatele jako nikdy předtím. Antalogie obsahuje sedmnáct povídek největších autorů švédské krimi.