Manželky - Keleová-Vasilková, Taňa (Noxi, 2014)
Hrdinky této knihy, kamarádky z gymnázia - Iva, Diana, Martina a Michaela - jsou úplně obyčejné ženy, a přitom vlastně obyčejné vůbec nejsou. Každá z nich má v sobě něco jiného, osobitého, svébytného, charakteristického jen pro ni. stejně jako každá z nás, i ony jsou svým způsobem jedinečné. Sledujeme jejich každodenní problémy, sny, touhy, zklamání. jejich proměnu pod tlakem událostí, které je postihly zcela neočekávaně, ale musely je přijmout. Dozrávají - odráží se to nejen ve vztahu k manželům, partnerům, ale i k sobě samým.