Série - Lutz, John, 1939- (Domino, 2012)
Šestá kniha série Frank Quinn (volně navazuje na romány "Temnější než noc", "Na zabití", "Noční vraždy", "Potřeba zabíjet" a "Mistr X"). Po nálezu zmasakrovaného těla dívky přivolají členové newyorské policie k vyšetřování soukromého detektiva Franka Quinna. Zdá se, že jde o sériového vraha. Zatímco zavražděných žen přibývá, Quinn a jeho tým se marně snaží rozluštit podivný klíč, který pachatel užívá při volbě svých obětí. Jaký význam má pro jeho chorou mysl onen děsivý rituál, který vraždy provází? A jaký vražedný nástroj vlastně používá?