Posedlost - Kellerman, Jonathan, 1949- (Domino, 2007)
Devatenáctiletá Tanya Bigelowová musí řešit problém, který k jejímu věku nepřísluší -Tanyina adoptivní matka Patty vyjevila na smrtelné posteli děsivé tajemství: spáchala vraždu. Tanya tomu nechce uvěřit, a tak se v zoufalství obrátí na Delawara. Ten se pro klid v Tanyině duši se ale rozhodne zjistit, jestli se zmíněný zločin vůbec stal. Spolu s Milem Sturgisem se při pátrání ocitají v předměstských brlozích i luxusních rezidencích, kde pomalu skládají mozaiku nepokojného života obou žen. Odpověď na otázku, zda Patty skutečně spáchala vraždu, však naleznou teprve ve chvíli, kdy jim až příliš skutečný vrah ukáže, kde je pohřbena celá řada hrůzných tajemství - a také mrtvých těl. Možná se i tentokrát ukáže, že pomsta je nesmrtelná.