Zrození rytíře. - Brezina, Thomas, 1963- (Dračí meč, 2010)
Život smolaře Leona se změní ve chvíli, kdy mu dědeček věnuje me č ukrytý v plnicím peru. Otevře se před ním tajuplný neviditelný s vět, v němž sídlí zlo a chce proniknout i do světa lidí. Začíná bo j s krutým rytířem pekel. Pomozte Leonovi v boji proti zlu! Vstupt e do děje a s kouzelným mečem si vyzkoušejte své schopnosti a šanc e uspět