Šestý cíl - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2008)
Šestá kniha série Ženský vyšetřovací klub (volně navazuje na "První musí zemřít", "Druhá šance", "Každý třetí den", "Čtvrtý v pořadí" a "Pátý jezdec" a pokračuje titulem "Sedmé nebe"). Velitelka Ženského vyšetřovacího klubu Lindsay se vzdá funkce, aby se mohla vrátit do terénu a vydat se po stopách vraha své kamarádky Claire. Současně dojde k únosu pětiletého děvčátka a jeho chůvy. Když je nalezena mrtvola chůvy, odhodlaná Lindsay je připravena udělat cokoliv, aby holčičku zachránila. Případ se komplikuje tím, že se začnou ztrácet další děti. Ale proč nikdo nevyžaduje výkupné?