Allie Finklová - Holčičí pravidla. - Cabot, Meg (Allie Finklová, 2012)
Třída, do které Allie chodí, se chystá nastudovat pro školní den otevřených dveří představení hry, kterou napsala vlastnoručně paní učitelka. Všechny holky samozřejmě touží po jediné roli... včetně Allie. Allie má naštěstí připravenou nejednu fintičku, aby hlavní úlohu získala - například to, že její maminka právě začala posuzovat nové filmy v místním televizním pořadu Dobrá zpráva! nebo že strýček Jay tají minulost hvězdy prken, jež znamenají svět. Už díky tomu je docela jasné, že hvězdou představení se stane právě Allie. Co se však stane, když Allie přijde na to, že jedna z jejích nejlepších kamarádek touží po roli princezny Penelópy ještě víc než ona sama? Dokáže zachovat pravidla skutečného přátelství a zároveň napomoci tomu, aby se splnil i její vlastní sen?