Allie Finklová. Holčičí pravidla - Kluci zulíbání, - Cabot, Meg, 1967 - (Knižní klub, 2011)
Allie Finklová má zase o čem přemýšlet. Do její třídy ve škole na Sosnovém návrší přijde nová spolužačka - a dokonce až z Kanady! Takže Allie přestává být Novou holkou! Nadšení ji však zakrátko přejde. Nová spolužačka Žaneta začne vytvářet dusno a komandovat celou čtvrtou třídu! Brzy se jí podaří všechny, včetně Alliiných nejlepších kamarádek Sofie, Karolíny a Eriky, přesvědčit, že ten, kdo se nebude chovat tak, jak Žaneta chce, není nic jiného než... ubohé prtě! Allie si však není jistá, že už se chce začít chovat jako dospělá - rozhodně ne, kdyby to znamenalo, že musí o přestávkách honit kluky, přestat si hrát na královny a hlavně - nesmět být sama sebou!