Sesterstvo : švédský rodinný thriller - Janouch, Katerina, 1964- (Mladá fronta, 2013)
Druhá kniha série s porodní asistentkou Cecilií Lundovou v hlavní roli (volně navazuje na román "Podváděná"). Dům rodiny Lundových je na prodej. Poté, co Cecilie odhalila Johnovu nevěru, žijí manželé odloučeně a mají děti ve střídavé péči. Aby Cecilie zahnala stesk po ztraceném rodinném životě a po dětech, vrhá se s o to větší vervou do práce na porodním oddělení a nechává se pohltit dramatickými událostmi, které se tam odehrávají. Její okolí očekává, že dotáhne rozvod do konce a začne znovu, ona sama si to však ještě nestačila pořádně rozmyslet.