Chci si tě vzít - Stínil, Luděk, 1975- (Erika, 2009)
Nová knížka Luďka Stínila Chci si tě vzít vypráví příběh mladé z amilované dvojice Petra a Hedviky. Oba se zrovna probouzejí do sva tebního dne, aniž by tušili, že na ně čeká všechno, jen ne příjemn é svatební zážitky. Poslední hodiny před svatbou se jim totiž pořá dně zkomplikují, až se začíná zdát, že žádná svatba neproběhne, už jen proto, že se kolem nich motají lidé, jejichž jediným cílem je svatbu překazit