Když se táta s mámou berou (Petra, 2008)
Terka a Verča se nemají už od pohledu rády. Ke katastrofě dojde, když se Verči rozvedený tatínek a Terky rozvedená maminka vezmou a holky jsou nuceny spolu dokonce bydlet!