Kde je vlk, tam je hra. Monster High. - Harrison, Lisi (CooBoo, 2012)
Děsivě trendy teenageři, děti nejznámějších monster na světě se shromáždili pod jednou střechou, aby si užívali ten pravý život na střední škole! Clawdeen Wolfová byla vždycky trochu ve stínu všech svých šesti bratrů, ale teď se konečně dostane na výsluní díky oslavě svých sladkých šestnáctin. Ovšem po zveřejnění Mého souseda ghúla se rodina Wolfových musí schovat v lesích. A to Clawdeen ani trochu netěší, protože teď musí tvrdnout v rodinném penzionu se svými nudnými bratry, dokud se neobjeví Lala, aby jí dělala společnost. Ale zdá se jí to, nebo její kamarádka flirtuje s Claudem?! 1.d. S příšerami v jedné lavici, 2.d. Můj soused Ghúl.