V lese vlkodlaků - Brezina, Thomas, 1963- (Čtyři kamarádi v akci, 2012)
Tina, Erik, Patti a Dominik jsou sehraná čtyřka. To, co začalo jako senzační piknik za svitu měsíce, se pro Erika promění v horor. Z temného lesa se vynoří postavy podobné vlkům a unesou ho. Při pátrání po Erikovi objeví jeho tři kamarádi překvapivou stopu...