Hra s čísly - Francis, Dick, 1920- (Klub Dicka Francise, 2012)
Jonathan Derry učí fyziku na střední škole, sleduje rozpad svého manželství, na dálku se stará o mladšího bratra Williama, který touží být žokejem, a nemá dost peněz, na to, aby se víc věnoval střelbě, v níž kdysi uspěl na olympijských hrách. U školního počítače (v době začátků počítačové éry) zkouší vyřešit záhadu zděděnou po příteli - a narazí na zločin. Po letech jako by se vše opakovalo, také William, plnými doušky užívající svobodný život v dostihovém světě, se zničehonic ocitne ve víru ničivé pomstychtivosti. Normálnost obou bratrů zaskočí i vyděsí nebezpečná arogance a nezvládnutelná zášť majitele herny a jeho syna, přesto se vzchopí k obraně. Proti jejich znalostem fyziky a smyslu pro rovný boj však stojí nejen nezměrná hamižnost, ale i šílená agresivita.