Ruleta osudu - Roberts, Nora, 1950- (Román (Arlekin), 2012)
Společné vydání dvou románů v jedné knize. Justin Blade, hrdina románu "Hra zvaná láska", je zvyklý vyhrávat, ať už v hazardních hrách, nebo v životě. Serena MacGregorová, do níž se zamiloval, však není soupeřkou, která se dá snadno získat. Jak asi dopadne (v příběhu "Pokoušet osud") setkání Diany Bladeové s bratrem Justinem, kterého dvacet let neviděla a jemuž nemůže zapomenout, že ji po smrti rodičů opustil? A podaří se Caineovi MacGregorovi prolomit hradby, za nimiž se krásná Diana skrývá před světem, který by jí mohl ublížit?