Osud - Bagshawe, Louise, 1971- (BB/art, 2012)
Luxus, láska, skandálOsiřelá Kate Foxová je rozhodnuta se ve světě neztratit, a vzhledem ke své krásepovažuje za nejlepší způsob, jak se do budoucna zabezpečit, sňatek pro peníze. Kdyžpřitáhne pozornost inteligentního, mocného a neuvěřitelně bohatého mediálníhomagnáta Marcuse Brodera, zdá se, že se všechny Katiny sny vyplnily.Ale manželství s Marcusem nenaplňuje její představy. Skříň napěchovaná oblečenímpředních světových návrhářů a volný čas trávený jenom nákupy, obědy a návštěvysalonů krásy nepřinášejí to pravé štěstí. Zanedlouho touží Kate po rozvodu, vlastníkariéře a šanci na lásku. Nemilosrdně pronásledována Marcusem, který se nezastavípřed ničím, aby ji zničil, ovšem Kate ví, že musí zvítězit nad svou minulostí, pokudchce získat důvěru muže, jehož miluje.