Desáté výročí - Patterson, James, 1947- (Klokan, 2012)
Svatba detektivky Lindsay Boxerové se promění v prchavou vzpomínku, když ji povolají k vyšetřování hrůzného zločinu: zdrogovaná, krvácející dívka je po porodu ponechána svému osudu, zatímco její právě narozené dítě zmizelo. Po pachatelích nezůstaly žádné stopy a Lindsay neví, čeho se má chytit. Zjistí jedině to, že zmatená dívka tají něco velmi závažného