Klub Tygrů. Černí bojovníci. - Brezina, Thomas, 1963- (Fragment, 2012)
Noční útoky maskovaných černých bojovníků šíří po městě strach a paniku. Noc nindžů se stává zlým snem i pro Klub Tygrů. Zatímco Luk zůstane zavřený v nákupním centru, stává se Biggi svědkem únosu a Patrik dokonce zajatcem! Policie je bezradná a tápe. Nemůže se v pátrání pohnout z místa. Klub Tygrů se ale nevzdává. Podaří se jim nalézt důkazy a vnést do případů tajemných ninjů jasno?Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!