Konec hada - Kuťák, Jaroslav (Moba, 2009)
Zástupkyně ředitele střední školy překročila čtyřicítku, má syna a manžela, o které se velmi dobře stará, a vypadá to, že je se svým životem vcelku smířena. Události ale naberou nečekaný spád, když si její životní druh najde jinou ženu, odejde z domu a její syn se od problémů svých rodičů zcela distancuje. Naše hrdinka tak zůstává sama s vědomím, že musí začít znovu a úplně jinak. Aby se zbavila své bolesti, začne se seznamovat s nejrůznějšími muži, na které má však mnohem větší nároky než na svého bývalého manžela. Zdá se, že je na ně občas přísná až příliš. Nebo snad dokonce krutá?