Ďáblovo plémě : kniha první. - Penman, Sharon Kay, 1945- (BB/art, 2011)
Ďáblovo plémě, předposlední díl volné historické ságy o Jindřichu II. a Eleonoře Akvitánské, je nadčasovým příběhem boje o moc, ctižádosti, lásky a zrady.