Krása přináší smrt - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan, 2011)
Desetiletá dcera státní zástupkyně se po autonehodě ocitne v péči vynikajícího plastického chirurga. Jaké je překvapení její matky, když se v ordinaci setká s cizí ženou, která má povědomou tvář...