Experiment - McClure, James, 1942 - (Klokan, 2006)
Saudská Arábie, rok 1991. Americké jednotky čelí útoku chemickými zbraněmi. V roce 2002 začnou jak muži, kteří v jednotce sloužili, tak také jejich rodiny trpět záhadnou nemocí. Steven Dunbar, vyšetřovatel elitního vládního výboru, hodlá zjistit, co je příčinou těchto problémů.