Malí gratulanti : veselá říkadla o zvířátkách - Kožíšek, Josef (Axióma, 2009)
Úplně nový výbor říkadel a pohádek, který vychází z původních sbírek Josefa Kožíška a Josefa Václava Sládka, klasiků slovesné tvorby pro děti. Obsahuje jak známější, tak i méně známé půvabné říkanky a pohádky ze světa zvířátek, které si děti snadno zapamatují a budou se k nim rády vracet.