Ochutnavač - Elbling, Peter (Argo, 2005)
Když je živoříci Ugo DiFonte spolu s jedenáctiletou dcerou Mirandou donucen vévodou Federicem opustit své vyprahlé políčkou a sloužit v paláci, domnívá se, že už nic horšího ho nepotká. Ale musí stát ochutnavačem...