Rodinný nepřítel - Bradford, Barbara Taylor (Klokan, 2010)
Po traumatickém zážitku utíká Marie z domova do Ameriky a jako žádaná modelka Em dobývá světová přehlídková mola. Stane se ikonou francouzského módního návrháře a po boku okouzlujícího herce Larrryho jí dřívější útrapy připadají jen jako mlhavá vzpomínka. Ale sled promyšlených útoků na její rodinu jí nedovolí před minulostí utéct.