Před bouří - Chamberlainová, Diane (Ikar, 2009)
Laurel už o svého postiženého patnáctiletého synka jednou málem přišla, proto ho teď nespouští z očí. Nakonec ale dá na rady své starší sestry a dovolí mu zúčastnit se školního večírku v místním kostele. Když v budově vypukne požár, je strachy bez sebe. Chlapec ale vyvázne živý a zdravý a dokonce svou pohotovostí zachrání i další děti. Vyšetřování požáru ale odhalí podivné skutečnosti. Je možné, že by Laurel svého syna zase až tak dobře neznala?