Poslední zpověď. - Abrahamová, Jana (Petra, 2008)
Zatímco Přemysl Javůrek vyšetřuje smrt muže nalezeného na oltáři v kostele, jeho žena Kamila začíná pátrat po své přítelkyni Evě. Ta záhadně zmizela poté, co odjela na dovolenou s mužem, jehož existenci tajila.