Osamělá smrt - Jackson, Lisa (Domino, 2009)
Každá z těch čtyř žen by si jistě vychutnala romantickou jízdu zasněženými hlubokými lesy v Montaně, kdyby. kdyby si ji za svou oběť nevybral vrah. Zabiják kousek po kousku uskutečňuje svůj geniální plán, jehož důmyslnost policie nedokázala ještě dostatečně ocenit. To se ale brzy změní...