Soukromé záležitosti - Michael, Judith (Ikar, 1998)
Příběh dvou manželů Matta a Elizabeth, kteří touží uskutečnit svůj dávný sen - Matt chce vydávat vlastní noviny a Elizabeth v nich chce tisknout své články.