Představ si lásku - Stone, Katherine (Klokan, 1997)
Příběh lásky mladých lidí, kteří se na dlouhou dobu rozcházejí. Po dvanácti letech se opět jejich cesty spojí a hlavní hrdinka románu se rozhoduje, zda má opustit své křehké zázemí a následovat svou lásku.